Wat als ik een gebruiker met twee verschillende ID's heb aangemaakt?

Wanneer een dubbele gebruiker op het platform is aangemaakt, moet de nieuwe account worden verwijderd en de oude worden gecorrigeerd. Het is belangrijk om de originele account te behouden omdat deze is gekoppeld aan bestaande bijdragen en toegang tot ruimtes. Volg hiervoor de onderstaande 3 stappen:

  1. Eerst moet u het nieuwe account deactiveren (dupliceren):
  2. Dan is het mogelijk om het permanent te verwijderen
  3. En ten slotte, corrigeer de login van het originele account door het e-mailadres bij te werken