Opslaan als ontwerp

Wanneer je een Story aanmaakt, laat Elium je toe om die onmiddellijk te publiceren, of eerder op te slaan als ontwerp.

  • Als je een ontwerp opslaat in je "Persoonlijke ruimte", is die enkel voor jou zichtbaar en kan je die niet delen.
  • Als je die in een collectieve ruimte opslaat, heeft elke medewerker van de ruimte de facto toegang tot je ontwerp. Alleen "Gasten" hebben geen toegang.

Collectieve ontwerpen zijn interessant wanneer je met enkele mensen wil samenwerken aan een Story vóór je die verspreidt naar een groter publiek.

Ontwerp

  • Wanneer een deelnemer een ontwerp opslaat in een ruimte waartoe je toegang hebt, zal dit ontwerp enkel in jouw lijst met ontwerpen verschijnen als je ook wordt uitgenodigd om bij te dragen aan deze inhoud.
  • Ontwerpen zijn erg handig, vooral voor de wat complexere Story's waarvoor je enige tijd nodig hebt om ze op te stellen.