Inhoud opnieuw delen

Wanneer je een Story ontdekt die je waardevol vindt, wil je die misschien wel opnieuw delen en de zichtbaarheid ervan vergroten, om kennisdeling te promoten binnen je organisatie.

Het opnieuw delen van Story's is heel eenvoudig. Gebruik de speciale functie en kies een ruimte om in te delen.

  • Je krijgt een compleet nieuw veld met opmerkingen, nieuwe likes &
  • en je kan ook nieuwe tags toevoegen aan het de Story.
  • de badge "Reshare" zal aan de bovenkant van het verhaal verschijnen en geeft iedereen aan dat dit een gereshared content is.

Reshare

Reshare badge

Eventuele wijzigingen in de oorspronkelijke inhoud zullen worden weerspiegeld in alle ruimtes waar de inhoud opnieuw wordt gedeeld. Om opnieuw gedeelde inhoud te bewerken, moet de gebruiker altijd terugkeren naar de oorspronkelijke inhoud.

Nadat je de Story hebt gedeeld, kan je op elk moment:

  • terugkomen naar de originele inhoud
  • de reactie bewerken die je hebt achtergelaten toen je de inhoud opnieuw deelde

Opnieuw delen

Door een Story opnieuw te delen, kan je nieuwe, blanco commentaarvelden aanmaken en tags gebruiken, hoewel de inhoud van je Story hetzelfde blijft. Weet wel dat wanneer de originele Story bewerkt wordt, diewijzigingen ook worden doorgevoerd in de opnieuw gedeelde versies.